Vádemelés

2022.01.21. 14:00

Videón az Oroszlányban rendőrökkel szembeszálló anya: gyerekéért harcolt

A nő azért szállt szembe a rendőrökkel, mert azok el akarták vinni a fiát az oroszlányi munkásszállóról. Most vádat emelt az ügyészség a nővel szemben.

Kemma.hu

Forrás: YouTube/Magyarország Ügyészsége

Garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, akit a rendőrség a kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása miatt állított elő a rendőrségre Oroszlányban. Dr. Reszl Ildikó megyei főügyésztől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nővel szemben szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

A vádirat szerint az ittas állapotban lévő nő 2021. július 1-jén az oroszlányi munkásszálló udvarán lévő, lemez oldalú, kijelölt dohányzóban dohányzott, amelynek során dühében több alkalommal megütötte a dohányzó lemez falát, amelyben kár nem keletkezett. Ezt követően 18 óra 40 perc körüli időben az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei bejelentés alapján a munkásszállóhoz mentek, ahol a nő fiával szemben intézkedésre volt szükség, a járőrök a férfit a szolgálati gépjármű hátsó ülésére ültették. 

A nő a  rendőrségi gépjármű elé állt, miközben kiabálta, hogy a fiát nem viszik sehova, majd  egy alkalommal, jobb ököllel a személygépkocsi motorháztetejét megütötte. A járőrök közölték a nővel, hogy bűncselekmény miatt elfogásra kerül, felszólították, hogy kezeivel támassza meg a motorháztetőt. A nő további egy alkalommal, ismét a jobb öklével a gépjármű motorháztetejét megütötte. Az elkövető a gépjárműben nem okozott kárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!