Hatalmas torlódás

2022.01.26. 14:44

Utoléréses baleset az M1-esen: mentőhelikopter vitte el az egyik sérültet

Kisteherautó ütközött kamionnak az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Bicske közelében január 26-án kora délután.

Sz. D. K.

Forrás: Útinform.hu


Utoléréses baleset történt az M1-esen január 26-án, szerda délután. 14 óra körül egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze az autópálya Budapest felé vezető oldalán Bicske közelében, a 33-as kilométernél. Egy sérülthöz mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Az utoléréses balesethez riasztott tatabányai hivatásos és bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy beszorult embert az egységek feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak.
Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a megyei katasztrófavédelem szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy egy 7,5 tonnás kisteherautó és egy kamion ütközött össze.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták egy időre, azóra egy sáv már járható, ám a torlódás több kilométeres. A személyautóval közlekedőknek érdemes Bicskénél letérni az 1-es főútra, majd Herceghalomnál visszatérni a pályára. Azonban az 1-es főút telítettsége miatt ott is lassabb a haladás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!