Rongálás

2022.01.29. 05:46

Teljes elkattanás a Bakonyalján: kalapáccsal verte szét felesége és fia kocsiját (Fotók)

A férfi az éjszaka közepén fogott egy kalapácsot, majd azzal elrendezte felesége is fia autóját. Az ügyészség indítványozta, hogy a rongáló pénzbüntetést kapjon.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Forras: Magyarország Ügyészsége

Rongálás vétsége és más bűncselekmény miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a felesége, valamint a fia tulajdonát képező két gépkocsit vert szét kalapáccsal a Bakonyalján. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki a bűncselekmények elkövetését beismerő férfival szemben, valamint a lefoglalt kalapácsot, mint az elkövetés eszközét kobozza el.

A vádirat szerint az ittas férfi  2021. április 4-én  23 óra körüli időben, személyes okok miatt kiváltott indulatában, egy kalapáccsal, szándékosan betörte a Réde területén az utcán parkoló, felesége tulajdonát képező személygépkocsi első szélvédőjét, és a jobboldali első és hátsó ajtók oldalüvegeit, valamint, a fia tulajdonát képező gépjármű első szélvédőjét. Az elkövető az egyik gépkocsiban 232 ezer 500 forint,  a másik gépkocsiban 107 ezer 500 forint rongálási kárt okozott. A feleség és a fiú kérték az elkövető megbüntetését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában