Segítségnyújtás

2022.01.11. 14:57

Tatabányai idősek otthonából tűnt el a 87 éves bácsi, csapatok keresik

A tatabányai terepjárós hősök egy 87 éves eltűnt bácsi kutatásában vesznek részt. Sajnos még nem sikerült a bácsi nyomára bukkanni.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán számolt be arról, hogy január 10-én este riasztást kaptak. Egy másik keresőcsapat kérte a terepjárós önkéntesek segítségét egy 87 éves bácsi felkutatásában, aki kora délután tűnt el.

Mint írják, az idős férfi az egyik tatabányai idősek otthonából tűnt el, így a hívás után rövid időn belül már a helyszínen is volt a csapat. Már több keresőcsapat kint volt, különböző keresési módszerekkel dolgoztak. A tatabányai egyesület tagjai a helyszínt körbejárva, majd kutyát indítva próbált az eltűnt nyomára bukkanni.

Ahogy az egyesület posztjában áll, sajnos a sok keresőcsapat, rendőrségi állomány közös munkája még nem vezetett eredményre. A keresést éjjel fél1 után a rendőrség felfüggesztette. Ma próbálnak további infókat gyűjteni, így a terepjárós hősök továbbra is készenlétben állnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában