Kereik

2022.01.28. 11:03

Mi történt Piroska nénivel? Egy éve nem tudni, hova tűnt az asszony Tatabányáról

Egy éve nem lelik az esztergomi édesanyát, Szilágyi Piroskát. A Tatabányai Rendőrkapitányság a minap osztotta meg a felhívást, amelyben a 63 éves asszonyt keresik.

Kemma.hu

 Ahogy arról annak idején mi is beszámoltunk, az asszony tavaly januári eltűnése előtt nem sokkal költözött Tatabányára. Azonban ott összetűzésbe keveredett a lakókkal. Ezután költözött az egyik lányához. Másik lánya, Tomasek Szilvia akkor arról beszélt, hogy mentőkutyás egységek és a tatabányai terepjárós önkéntesek is segítették édesanyjukat, de sajnos nem vezetett eredményre a kutatás már akkor sem. Ősszel hajléktalanokkal beszélgetve, Budapest kerületeit járva kereste az asszonyt egy dorogi fiatal, Rajmund Ardelean. Az a keresés sem vezetett eredményre. 

A rendőrségi felhívás szerint Szilágyi Piroska vékony testalkatú, 160 centiméter magas, őszes rövid hajú, körülbelül 60 kilogramm, szemüveget visel. Eltűnéskor fekete széldzseki és fekete színű csizma volt rajta. 

A Tatabányai Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!