Csalás

2022.01.29. 06:19

Még a szexet is bevállalta az esztergomi nő, hogy tökéletes legyen a milliós csalás

Az esztergomi nő egy netes társkeresőn szemelte ki áldozatát, majd bizalmába férkőzve a férfi összes megtakarított pénzét lenyúlta.

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint január 28-án tárgyaláson, tanúk meghallgatásával folytatódott volna annak az esztergomi nőnek az ügye, aki internetes társkeresőn hazugságokkal verte át kiszemeltjét és több mint másfél millió forintos kárt okozott neki. Dr. Szabó Ferenctől, a Tatabányai Törvényszék szóvivőjétől megtudtuk, hogy a tárgyalás azonban elmaradt, mert a csaló nő beteget jelentett. A következő tárgyalásra így márciusban kerülhet sor.

Az esztergomi nő 2019. májusában egy társkereső oldalon felvette a kapcsolatot a kiszemeltjével, aki bemutatkozó szövegében nyilvánvalóvá tette, hogy komoly kapcsolatra, családra és gyermekre vágyik. A nő ezt követően anyagi haszonszerzés reményében igyekezett a szintén esztergomi férfi bizalmába férkőzni.

A csaló valótlanul azt állította magáról, hogy a „klinikákon” dolgozik, orvosi egyetemre jár, több nyelven beszél, 3 diplomája van, egyedül neveli a két gyermekét és a lánya most kezdi a jogi egyetemet. Az általa előadottak azonban nem fedik a valóságot, mivel jelenleg érettségivel sem rendelkezik. A férfi érzelmileg közel került a nőhöz, akit az édesanyjának is bemutatott, illetőleg intim együttlétre is sor került közöttük. A csaló az együttlétet követően arra kérte áldozatát, hogy az orvosi tanulmányaira adjon neki 250 ezer forintot, mely összeget át is utalta a nő részére. Ezt követően azt állította a férfinak, hogy gyermeket vár tőle, ami nem volt igaz, majd arra is rávette, hogy házasodjanak össze és nyissanak közös bankszámlát.

A férfi a megtakarított 1 millió 650 ezer forintját egy bankszámlán tartotta, amihez hozzáférést engedélyezett a nő részére, aki a sértett tudta nélkül 1 millió 100 ezer forintot, majd 297 ezer forintot vett fel jogtalanul a bankszámláról, mely összegeket saját célra fordította. Összesen 1 millió 647 ezer forint összegű kárt okozott a férfinak, amely nem térült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!