Fejlemény

2022.01.19. 12:00

Letartóztatták a tatabányai rendőrgázolót: kiderült, hogyan sérült az egyenruhás

Az ámokfutó férfi letartóztatását elrendelte a Tatabányai Járásbíróság. Az is kiderült, hogy a balesetben érintett rendőr milyen sérüléseket szenvedett.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, vasárnap hajnalban egy menekülő ámokfutó gázolt rendőrt Tatabányán. A férfi a hajnali órákban jelentősen túllépte a megengedett sebességet, ezért a rendőrök üldözőbe vették. Ekkor vette kezdetét az őrület, mert a férfinek esze ágában sem volt megállni.

Fél óra után sikerült megállítani a gyanúsítottat, de amikor a négy rendőr az autója felé közelített, a férfi hirtelen elhajtott. Menekülés közben elütötte az egyik rendőrt, aki már nem tudott a kocsi elől kitérni, így a motorháztetőre került, majd oldalra legurulva az úttestre esett, ahol az autó áthaladt a bokáján.

Dr. Kovács Katalintól, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a Tatabányai Járásbíróság – egyetértve az ügyészi indítvánnyal – elrendelte a férfi letartóztatását. Az erről szóló bírósági végzést valamennyi érintett tudomásul vette. A rendőr  zúzódásos, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!