Baleset

2022.01.18. 11:30

Ledöbbentő videó az M1-esről: betonterelőnek lökte a BMW a terepjárót

Csak az arra közlekedők jó reagálásának köszönhető, hogy nem történt tömegbaleset az M1-M7 közös szakaszán a BMW-s akciója után.

Kemma.hu

Forrás: YouTube/Budapesti Autósok Közössége

A Budapesti Autósok Közösségének YouTube csatornájára került fel egy ledöbbentő videó arról, ahogy az M1-M7 közös szakaszán egy BMW minden előzmény nélkül oldalról nekihajt egy terepjárónak, amely az ütközés következtében nekicsapódik a betonterelőnek. A történteket a közösség egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette.

Január 17-én reggel, az  M1-M7 közös szakaszán lehettek szemtanúi érthetetlen balesetnek az éppen arra közlekedők. A BMW sofőrje sávváltás közben nekihajtott egy Range Rover terepjárónak, ami az ütközés következtében a pályaelválasztó betontömbnek ütközik. A felvételen az ütközés pillanatában hatalmas puffanás hallható. Csak a közlekedésben résztvevők jó reagálásának köszönhető, hogy a szituációból nem lett tömegbaleset.

A fedélzeti kamera felvételén az is jól látható, hogy különösebb előzménye nem volt a történéseknek, így egyszerűen a BMW sofőrje elnézhette a helyzetet, amely a holttér miatt is lehetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!