Pozitív lett a teszt

2022.01.26. 18:15

Lebukott a sofőr, hárman ültek a kocsiban Oroszlányban, mindenki be volt állva

A helyi járőrök Oroszlányban állították meg a férfit. Ő és két utasa olyan ideges volt, hogy a rendőrök drogra gyanakodtak.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A helyi járőrök Oroszlányban állítottak meg egy autóval közlekedő férfit 2021. február 20-án késő este. A kocsiban a 37 éves sofőrön kívül még ketten utaztak, és mindannyian annyira idegesek voltak, hogy viselkedésükből a rendőrök azt gyanították, valamilyen tiltott szer hatása alatt állnak.

Egyikük, egy 28 éves helyi férfi zsebében az egyenruhások kábítószergyanús anyagot is találtak. Miután mindhárom személyt előállították a rendőrkapitányságra, kábítószertesztet alkalmaztak velük szemben, amely pozitív eredményt mutatott. Mindhármójuk ellen kábítószer birtoklása, a sofőr ellen pedig emellett még bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt is indult eljárás az Oroszlányi Rendőrkapitányságon.

A sofőr ellen folytatott büntetőeljárás során a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Tatabányai Járási Ügyészségnek – tájékoztatott a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!