Súlyos sérülések

2022.01.13. 11:29

Képeken az újabb baleset Tata és Kocs között – egy héten belül ez már a harmadik

A balesetben mindkét sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. Információink szerint egyikük nem használt biztonsági övet.

Kemma.hu

Amint arról beszámoltunk, megint baleset történt Tata és Kocs között január 12-én a késő délután. Egy héten belül ez már a harmadik szerencsétlenség volt a 8136-os úton. A mostani karambol a 3. kilométerszelvényben történt.

Szerda délután nem sokkal 18 óra előtt egy nő Kocs felől Tata irányába utas nélkül közlekedett piros Honda típusú autójával, ám vélhetően nem megfelelően választotta meg a sebességét, ugyanis egy jobb kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett. A nő autójával áttért a szemközti sávba, ahol azonban éppen egy fehér Citroen tehergépkocsi közlekedett. Az autósok nem tudták elkerülni az ütközést, aminek következtében mindkét jármű az árokban kötött ki.

Információink szerint a Citroen sofőrje, aki szintén egyedül utazott a mikrobuszban, nem használta a biztonsági övét. A balesetben mindkét sofőr súlyosan megsérült.

Mint arról korábban hírt adtunk, az elmúlt napokban már két baleset történt ezen az úton: január 5-én egy személyautó hajtott árokba és borult fel, míg 4 nappal később az oldalára borult itt egy kocsi. Az akkori szerencsétlenségről helyszíni képek is készültek, ahogyan a január 12-i balesetről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!