Elfogatóparancs

2022.01.24. 15:03

Igazoltatásból a börtönbe: Tatabányán érte utol a végzete a 25 éves férfit

A rendőrök szombaton Esztergomban és Tatabányán is elfogtak két olyan személyt, akikekkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyi járőrök Esztergomban, az Ady Endre utcában igazoltattak egy férfit január 22-én hajnalban. Iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a 47 éves hidasi lakossal szemben a Pécsi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ittas járművezetés miatt. A körözött személyt az egyenruhások előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon, késő este a rendőrök Tatabányán állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit. A sofőr ellen a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mivel a rá kiszabott pénzbírságot elzárásra változtatták át. A 25 éves helyi lakost a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vételét követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!