Kábítószer

2022.01.18. 06:17

Be volt cuccozva a 26 éves baji sofőr Tatán, a jogsiját meg se tudta mutatni

A 26 éves baji férfi igazoltatása során kiderült, hogy kábítószert fogyasztott. Az iratok ellenőrzése során a sofőr a jogosítványát sem tudta felmutatni.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az egyenruhások január 14-én délután ellenőriztek egy személygépkocsit és annak 26 éves vezetőjét Tatán. A férfival szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért őt előállították. A vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt jelzett. A baji lakos nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, ezért részére helyszíni bírságot szabtak ki a járőrök. 

Őt egy egészségügyi intézménybe is előállították további mintavétel céljából. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a járművezetőt, aki ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a büntetőeljárás során vizsgálja, hogy a járművezetés bódult állapotban bűncselekmény megvalósult-e.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!