Enyveskezű

2021.12.26. 09:10

Saját ismerősétől lopta el a pénztárcát az oroszlányi férfi

Az oroszlányi férfi együtt utazott ismerősével még szeptember 14-én, akinek a pénztárcája kiesett a zsebéből, amit a tettes ellopott.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A tatabányai rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, ami alkalmával egy oroszlányi férfi az ismerősétől ellopta a pénzét – tudtuk meg a police.hu oldaláról.

Az oroszlányi férfi szeptember 14-én reggel együtt utazott a sértettel. A 29 éves férfi az utazás alatt arra lett figyelmes, hogy a munkatársa zsebéből kiestett a pénztárca, amit amikor a járműben egyedül maradt eltett. A munkahelyén a tartalmát átkutatta, a pénzt kivette, a tárcát elrejtette. Az elvett összegből később vásárolt. Másnap a tettes nem ment dolgozni, ez gyanús lett a főnökének. Felkereste őt, aki végül bevallotta tettét. A tatabányai rendőrök gyanúsítottként kihallgatták az oroszlányi férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene lopás bűntett miatt folytattak büntetőeljárás. A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában