Szolgáltak és védtek

2021.12.22. 09:31

Meglepték a rendőröket: 6 megyei egyenruhás kapott jutalmat a Magyar Autóklubtól

A közlekedőknek is üzentek: balesetmentes új évet kívántak nekik.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Magyar Autóklub Közép-dunántúli Régiójának elnöke, dr. Farkas Károly a rendőrség állományának a közlekedés biztonsága terén végzett tevékenységét ismerte el december 21-én. Köszönete jeleként az M1-es autópálya mellett lévő kisigmándi objektumnál ajándékutalvánnyal lepett meg hat megyei egyenruhást.

Jutalmat kapott Kiss Boglárka rendőr hadnagy és Süveg Péter rendőr főtörzsőrmester, a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársa, az Autópálya Alosztály és Forgalomellenőrző Alosztály két munkatársa, Kalincsák Róbert főtörzsőrmester és Polgár László zászlós, valamnt az Esztergomi Rendőrkapitányágtól Bata Erik hadnagy és Hegyes Gábor főtörzsőrmester.

J

Forr

6 megyei egyenruhás kapott jutalmat a Magyar Autóklubtól6 megyei egyenruhás kapott jutalmat a Magyar Autóklubtól

ás: police.hu

A régió elnöke, valamint Milus Gábor rendőr ezredes a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, és a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elnöke közösen kívánt balesetmentes új évet valamennyi közlekedőnek – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!