Helyi kék hírek

2021.12.06. 11:04

A melltartójába rejtett több mint fél kiló drogot, az M1-esnél bukott le társával (videó)

A 646 gramm fehér anyagot, vélhetően amfetamint, a mellei között tartotta. Az autópályáról lekanyarodva három rendőrautó szorította le az útról.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A melltartójába rejtette a drogot, úgy közleketett társával az M1-es autópályán az a nő, akit a napokban fogott el rendőrség. A párosnak három rendőrautó eredt a nyomába, akik az autópályáról lekanyarodva végül le is szorították az útról és elfogták a párost. A páros elfogásáról videó is készült.

A férfit és a nőt múlt hét pénteken – az M1-es autópályáról az M85-ös autóútra lekanyarodva – fogta el a rendőrség este 10 óra körül. A P. R. F. Mária melltartójából bruttó 646 gramm kábítószergyanús fehér anyag került elő: az elsődleges szakvélemény szerint amfetamin. A nőt és bűntársát, H. Máriót a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe is vették.

Ellenük a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Győri Osztálya folytat büntetőeljárást kábítószer-kereskedelem elkövetésének gyanúja miatt. Ők kezdeményezték a letartóztatásukat a Győri Járási ügyészségnél – tájékoztatott a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában