Baleset

2021.12.29. 14:40

Császári bolt falának hajtott neki az ittas férfi, majd elmenekült

Fél óra alatt elfogták azt az ittas szákszendi férfit, aki miután egy bolt falának ütközött, majd elmenekült a baleset helyszínéről.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A kisbéri rendőrök fél óra alatt elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt az ittas sofőrt, aki december 28-án hajnalban egy császári bolt falának ütközött járművével – közölte a police.hu.

A rendőrségre december 28-án 5 óra 20 perckor érkezett a bejelentés egy császári balesetről. A sofőr miután az üzlet falának ütközött a felelősség elől távozott, a helyszínen hagyta az autót. Az adatgyűjtésből kiderült, hogy mikor az üzlettulajdonos kérdőre akarta vonni a sofőrt, de a férfi egy másik autóval távozott a helyszínről. A kisbéri járőrök rövid időn belül megállapították a járműtulajdonos lakcímét, akit percekkel később már a szákszendi lakcímén igazoltattak. A 30 éves férfi elmondta, hogy a balesetet ő okozta és a vezetés előtt alkoholt fogyasztott. Vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, majd a rendőrkapitányságra előállították. 

A férfi vezetői engedélyét elvették, a nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták. Ellene járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A baleset során anyagi kár keletkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!