Szóváltás

2021.12.23. 14:40

A gyerekét akarta látni a komáromi férfi, fog nélkül távozott

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki 2020. októberében ököllel arcon ütött egy férfit, ezzel maradandó fogyatékosságot okozva a sértettnek.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Komáromi Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki 2020. októberében ököllel arcon ütötte a sértettet – tudtuk meg Dr. Reszl Ildikó megyei főügyésztől.

Az információk szerint a sértett 2020. október 3-án, 18 és 19 óra között felkereste volt feleségét komáromi lakóhelyén, hogy közös gyermeküket a láthatási időszakban elvigye. Az apa a lépcsőház előtt, a parkolóban találkozott össze volt feleségével, aki a vádlott társaságában volt. A találkozáskor a két férfi között rövid szóváltás alakult ki, amelynek során a férfi egy alkalommal, ököllel, közepes erővel arcon ütötte a nő volt férjét. Az ütéstől a sértett foga kiesett, amelynek következtében 8 napon túl gyógyuló, maradandó fogyatékosságként értékelhető állapot alakult ki.

Az ügyészég a vádlottal szemben maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntettének elkövetése miatt nyújtott be vádiratot a Komáromi Járásbíróságra és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság vele szemben tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!