társkereső

2021.12.02. 14:00

A bábolnai nő családi háza bánta, csúnyán átverte netes hódolója

Az internetes társkeresőn a férfi több nőt ismert meg, őket hazugságokkal vette rá, hogy neki pénzt utaljanak. Az egyik nő még a bábolnai családi házát is eladta.

Kemma.hu

A nők a túlsulyukat, a férfiak a magasságukat próbálják elkendőzni. Mind népszerűbbek hazánkban az internetes társkereső honlapok: becslések szerint nap mint nap százezer magyar kutatja a Nagy Őt a világhálón.

Többrendbeli csalás bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség a letartóztatása meghosszabbítását indítványozta annak a férfinak, aki internetes társkereső oldalakon megismert nőknek okozott kárt. Dr. Reszl Ildikó megyei főügyész arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a Komáromi Járási Ügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását.

Az indítvány szerint a férfi öt nőt ismert meg internetes társkereső oldalakon, mindegyiket tévedésbe ejtette, és nekik különböző összegű kárt okozott. Az egyik nőt annak ígéretével, hogy közösen vásárolnak házat, arra vett rá, hogy az a saját bábolnai családi házát eladja. A nő több részletben, összesen 10 millió 400 ezer forintot utalt át a férfinak január-május között azért, hogy ebből fedezze a közös ház vételárát és egyéb költségeket, azonban a férfinak ilyen szándéka nem volt.

Négy további nőtől szemműtétre hivatkozással kért és kapott kölcsön. A férfi valótlanul állította a szemműtét szükségességét, két esetben külföldi műtétre hivatkozott, valamint nem állt szándékában a kölcsönösszegek visszafizetése. Az egyik nőnek 1 millió 800 ezer, a harmadik nőnek 700 ezer, a negyedik nőnek 480 ezer, az ötödik nőnek 400 ezer forint kárt okozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában