Útinform

2021.11.03. 05:15

Útlezárások nehezítik a forgalmat: Kisbér, Almásfüzítő és az M1 is érintett

Több helyszínen indulnak útszűkülettel vagy félpályás lezárással járó út menti munkálatok, építkezések a megyében. Mutatjuk, hol kell számítani rájuk.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Magyar Közút

Már dolgoznak Almásfüzitő nyugati határában, a 80-as kilométernél a vasúti átjáróban. A helyszínen félpályás lezárást vezettek be. Napközben jelzőőrök, éjszakánként pedig jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Kisbérnél ma reggel indulnak munkálatok: a 81-es úton a benzinkút építése miatt. Részleges sávlezárásra kell számítani november 3-án a reggeli óráktól. Kisebb torlódás fordulhat elő a helyszínen emiatt.

Az 1-es főúton, Biatorbágynál, a 12-es kilométernél lévő Ipari parknál buszmegállót építenek és portálszerkezetet cserélnek. Mindkét oldalon útszűkület miatt kérik az autósok figyelmet és türelmét – írja az útinform.hu.

Mint arról részletesen beszámoltunk, az M1-es Budapest felé vezető oldalán Győr térségében nagyfelületű burkolatjavítást végeznek a szakemberek november 3-án, szerdán. A két helyszínen is zajló munkálatok ideje alatt, a 95-ös és 106-os kilométer szelvények környezetében a forgalom egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek. A munkaterületek kezdetére jelzőtáblákkal és biztosító gépkocsival hívják fel a közlekedők figyelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában