megrázó képsorok

2021.11.17. 07:14

Sokkoló videóval figyelmeztet a Katasztrófavédelem: ne a kocsid legyen a koporsód

A Katasztrófavédelem videója egy intő jel lehet, hogy mindenkit hazavárnak. Az elmúlt napokban megyénkben is több olyan súlyos baleset történt, ami elkerülhető lett volna.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán osztott meg sokkoló videót arról, hogy ahogyan a fővárosi tűzoltók és a rózsadombi önkéntesek a Szépvölgyi úton kiemelnek egy sofőrt, aki járművével egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek csapódott vasárnap hajnalban.

Mint írják, ő túlélte, azonban nem mindenki ilyen szerencsés. Posztjukban hangsúlyozzák, hogy soha Soha senki nem akarja azt átélni, hogy magatehetetlenül beszorul egy autóba, és tűzoltók vágják ki onnan. Állítólag ez előtt filmszerűen lelassul az ütközés pillanata.

Ha túl akarod élni, akkor kösd be a biztonsági övet, cserélj téli gumit, közlekedj lassabban és gondolkodj gyorsabban.

Az elmúlt napokban Komárom-Esztergom megye útjain is számos súlyos, köztük halálos baleset is történt, amelyek elkerülhetőek lettek volna. Ahogy arról beszámoltunk, november 11-én Környénél ütközött egy autó villanyoszlopnak. Az oszlop kidőlt, a kocsi a csattanás következtében totálkáros lett.

November 13-án az M1-es autópálya tatabányai szakaszán egy Porsche szakította át a szalagkorlátot és egy kertbe zuhant. A sofőr a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az utasok közül az egyik nő súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!