autósok

2021.11.23. 16:09

Rémisztő: így néz ki, amikor a ködből egyszer csak előbukkan egy kisbusz (videó)

A sofőr vasárnapi ebédre tartott Mórról, ám a sávjában a ködből egyszer csak egy szembejövő fehér jármű bukkant fel. Az utazásnak kis híján nagyon csúnya vége lett.

Kemma.hu

„Édesanyámékhoz tartottam a vasárnapi ebédre Mórról, amikor a 81-es főút móri szakaszán a ködben egy kisbusz a kamion sor előzését nem tudta befejezni és majdnem velem ütközött frontálisan.” – így kezdi a fedélzeti kamerája felvételeinek kommentálását az a férfi, aki kis híján nem ért oda az említett vasárnapi ebédre. A videót a Bp-i Autósok " target="_blank" rel="noopener noreferrer">osztotta meg YouTube csatornáján.

A kamera által rögzített előzésnek nagyon csúnya vége lehetett volna: egyértelműen látszik, hogy a fehér kisbusz sofőrje nem a látási viszonyoknak megfelelően, záróvonalnál(!) előzött, veszélyeztetve ezzel a szembejövőkön kívül a saját és a járművében ülő utasok életét is.

„Bízom benne, hogy a videón szereplő „Úriember” (aki mögött egy kisbusznyi ember ült) felelni fog a tetteiért, és ezzel talán más ártatlan emberek maradhatnak életben... Szívem szerint kiszálltam és rendőrt hívtam volna, de mivel nagy köd volt, alacsony látótávolsággal, és egy bukkanó után voltunk, ez nem lett volna felelősségteljes döntés.” – folytatta a szerencsés túlélő, aki azt is hozzátette, hogy ugyanennél a kilométerkőnél nemrégiben egy halálos baleset történt.

Címkék#autósok

Ezek is érdekelhetik