bűncselekmény

2021.11.11. 08:40

Nem bírt leállni az ácsi férfi: drogok és hamis nyilatkozat

A komáromi rendőrök egy 36 éves ácsi férfit hallgattak ki, aki bódultan vezetett, később kábítószert fogyasztott és egy hamis nyilatkozatot is készített.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrfőkapitányság egy ácsi férfi ellen kábítószerbirtoklás, járművezetés bódult állapotban, valamint hamis magánokirat felhasználása miatt folytatott büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek – olvasható a police.hu oldalán.

A komáromi zsaruk 2019. december 2-án este intézkedtek egy 36 éves ácsi férfival szemben, aki egy szlovák hatósági jelzésű gépkocsival közlekedett. A férfi ruházatában a rendőrök egy fecskendőt találtak, amiben kristályos anyag volt. A vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. Az eljárás során szakértők megállapították, hogy a vezetési képességet jelentős mértékben rontotta a szer, melynek hatása alatt a tettes volán mögé ült. A férfi másnap a jármű használatával kapcsolatban nyilatkozatot nyújtott be a Komáromi Rendőrkapitányságon, amiről később kiderült, hogy hamis.

A tatai rendőrök még abban az évben december 20-án igazoltatták az ácsi lakost, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, amit az elvégzett teszt is megerősített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!