tárgyalás

2021.11.27. 05:57

Lefejelte, szétrugdosta feleségét a tokodi férjszörny, az asszony hitt a szerelmükben

A tokodi férj többször brutálisan megverte, halálosan megfenyegette feleségét, aki a bántalmazások ellenére kibékült párjával és visszaköltözött hozzá.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint november 30-án tárgyaláson, bizonyítási eljárással folytatódik annak a tokodi férfinak az ügye, aki rendszeresen verte és halálosan megfenyegette a feleségét.

A vádirat szerint a férfi és a nő házassága megromlott, ezért a férfi 2019. májusban elköltözött a tokodi ingatlanból. A férfi 2019. június 7-én 21 óra 30 perc körül megjelent a nő lakóhelyén és a kerítésén átmászva bement a házba. A nő felszólította a férfit, hogy hagyja el a házat, aki ennek nem tett eleget, hanem megrúgta és pofon ütötte a feleségét. A férfi azután hagyta el az ingatlant, hogy a nő kiabálni kezdett. A férfi 2019. június 8-án telefonon azzal fenyegette meg a nőt, hogy megöli.

A férfi kezdeményezésére 2020 februárjában a házastársak kibékültek, de találkozásukkor 2 alkalommal az ittas férfi féltékenységében felpofozta a nőt, aki a radiátornak esett és a szemét beütötte. A nő 2020. május 12-én a férfihez költözött. Az ittas és féltékeny férj 2020. május 15-ről 16-ra virradóan a felségét többször pofon ütötte, majd kérlelte, hogy bocsásson meg neki, a nő azonban közölte, hogy elhagyja őt, mire a férfi lefejelte, a székről lelökte, többször megütötte és megrúgta. A nő ezen bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik