bűncselekmény

2021.11.12. 14:20

Utcai rablás Tatabányán: fényes nappal támadtak ketten a járókelőre

Néhány órán belül elfogták a tatabányai egyenruhások azt a két férfit, akik a Győri úton bántalmaztak egy járókelőt és még a pénzét is elvették.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Kihallgatták, majd őrizetbe vették L. A. és B. P. tetteseket, akik ellen rablás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Az egyenruhások kezdeményezték, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra – olvasható a police.hu oldalán.

A Tatabányai Rendőrkapitányságon feljelentés alapján eljárás indult ismeretlen tettesek ellen, akik november 11-én 14 óra 25 perc körül Tatabányán, a Győri úton bántalmazták a sértettet, majd a zsebéből készpénzét elvették és eltávoztak a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök azonnal adatgyűjtést végeztek, melynek során azonosították a feltételezett elkövetőket, akik ellen elfogatóparancsot adtak ki. Az egyenruhásoknak pár óra elegendő volt ahhoz, hogy azonosítsák és elfogják azt a 31 és 28 éves férfit – tudtuk meg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivőjétől. A Tatabányai Járásbíróság mindkét férfi letartóztatását elrendelte a Tatabányai Járási Ügyészség indítványára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!