Rendbontás

2021.11.04. 13:56

Azt üvöltözte, hogy pedofil, mentő vitte el a bódult férfit a Záray parktól

A minap már kora délután hangoskodással zavarták meg a tatabányai Záray Márta pihenőparkban a nyugalmat, majd estére a mentő fényei világították be a terület egy részét.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. T.

A Mártírok útja közelében lévő Záray Márta pihenőparknál kedden kora délután hangzavar volt. Két férfi kiabált egymással, az egyik mintha bódult állapotban lett volna és azt üvöltözte társának, hogy ő maga pedofil. A másik férfi próbálta terelgetni a barátját, de nem árt sok sikerrel. Ekkor egy időre ismét csönd honolt a lakótelepi épületek között álló parkban – tudtuk meg egyik olvasónktól. Ám nem sokkal azután, hogy elkezdett besötétedni, ismét hangos üvöltözésbe kezdett valaki. Ekkor már azonban ketten kiabáltak. Egy ismeretlen férfi üvöltözött valakihez:

Így kell egy nő előtt viselkedni? Szedd már össze magad! Üljél már le!

Ez jó ideig eltartott, de a sötét beálltával hirtelen, mintha mi sem történt volna elcsöndesültek. Kevesebb mint fél órával később azonban megjelent egy mentőautó, amit néhány ember állt körbe. Túl sok zajjal nem járt a dolog és nem is igazán lehetett látni, hogy mi történik.

– Indultam volna el, amikor megláttam a mentőautót. Aztán ugyanazt a férfit, aki a délután folyamán feltehetőleg bódult állapotban üvöltözött a parkban. Állapota annyiban volt más, hogy ezúttal halkan, erőtlenül magyarázott valami érthetetlent a mentősöknek. Illetve az egész arca be volt kötözve – részletezte olvasónk.

Az eset kapcsán az Országos Mentőszolgálgálathoz fordultunk. Kérdésünkre Anger Cintia kommunikációs szervező arról tájékoztattta a Kemma.hu-t, hogy a tatabányai helyszínre egy mentőegységet riasztottak, ahonnan egy fiatal férfit könnyebb sérülésekkel stabil állapotban szállítottak kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!