Életveszély

2021.10.04. 07:03

Videó: motoros verte le egy autó tükrét a 11-esen

Most az egyszer megúszták, de nagyon ki volt centizve a manőver Leányfalunál.

Kemma.hu

{"source":"other","uid":"300E5D20-CE03-42ED-A9A9-A045880E75FB_1633325007204","origin":"gallery","fte_sources":[],"used_sources":"{"version":1,"sources":[]}","premium_sources":[],"is_remix":false}

Fotó: szrannamria

„Szemtanúja voltam, ahogy egy motoros leüti egy Nissan Murano bal tükrét” – olvasni a videó alatt a Bp-i Autósok Közössége Youtube csatornáján.

A fedélzeti kamera felvételén tisztán látszik, hogy az autó kifordult egy zsákutcából, ám akkor balról egy motor is érkezett a kereszteződéshez. A felvételt kinagyítva látható, hogy a motor még messze volt, meg tudott volna állni, az autós helyet is hagyott neki, mert félre húzódott, a motoros azonban lecsapta a visszapillantó tükrét.

„A motoros ezután megállás nélkül elhajtott, az autós elindult utána. Ahol tudtam megfordultam, elindultam vissza, hátha ott lesz az autó, ahol az eset történt, és tudok neki segíteni, de nem volt ott, ezért is írtam önöknek. Remélem tudtam segíteni a károsultnak”– írja a videó feltöltője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában