Bosszút állt

2021.10.07. 08:32

Közlekedési táblán vezette le haragját Almásfüzítőn egy férfi

Egy elsőbbségadás kötelező és egy gyalogos-átkelőhely tábla tartóoszlopát fordította ki a helyéről. Az őt elfogó rendőröknek elmondta, miért.

Kemma.hu

Egy elsőbbségadás kötelező és egy gyalogos-átkelőhely tábla tartóoszlopát fordította ki a helyéről. Az őt elfogó rendőröknek elmondta, miért.

Forrás: Police.hu

Két közlekedési tábla közös tartóoszlopát törte ki a helyéről október 5-én délelőtt egy férfi Almásfüzitőn. A hatóságot arra járók értesítették az esetről.

K. S. egy elsőbbségadás kötelező és egy kijelölt gyalogos-átkelőhely tábla oszlopát fordította ki a helyéről, majd a járdára helyezte azt – tájékoztatott a rendőrség. Még aznap elfogták a 41 éves férfit, aki kihallgatása során beismerte tettét. Ám arra nem mindennapi magyarázatot adott a komáromi nyomozóknak.

A közlekedési tábla rosszkor volt rossz helyen, a férfi elintézte (Fotó: Police.hu)

Elmondta, hogy az esetet megelőzően élettársa levitte a szemetet, de beütötte a fejét a kuka mellett lévő közlekedési táblába. A nő hazaérve elmesélte az esetet párjának, aki dühében lement, és kitépte a helyéről a szemetes mellett lévő tartóoszlopot. A férfi ellen közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetése miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!