Rendőrök

2021.10.07. 12:53

Gyorshajtás miatt bukott le Tatabányán, más is volt már a rovásán

A tatabányai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 30 éves nyírvasvári férfit, akiről egy gyorshajtás miatti igazoltatás során derültek ki dolgok.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A helyi járőrök október 6-án délután Tatabányán, a Dr. Mohi Rezső utcában állítottak meg egy személygépkocsit, ami a megengedett 50 helyett 66 kilométer/órával közlekedett. A police.hu tájékoztatása szerint az egyenruhások a szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki.

Az iratai ellenőrzése során azonban megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, őt korábban a Nyíregyházi Járásbíróság ittas vezetés miatt tiltotta el a járművezetéstől. A rendőrök a sofőrt előállították, ellene büntetőeljárás indult amiatt, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett. Sőt, az intézkedés során az is kiderült, hogy a járműben tartózkodó utas ellen a Nyírbátori Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel egy pénzbírságot nem fizetett ki. A tatabányai rendőrök őt is előállították, és csak a pénzbírság megfizetése után engedték szabadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!