tragédia

2021.10.26. 16:01

Gyász: a Közút 45 éves munkatársa vesztette életét az M1-es balesetben Lébénynél

A lébényi mérnökség egyik szakembere halt meg egy munkaterületre becsapódó jármű miatt.

Kemma.hu

Forrás: kisalfold.hu

Fotó: Szabi Car Autómentés

Mint arról beszámoltunk, halálos baleset történt az M1-esen október 26-án reggel, amikor a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkaterületébe csapódott egy autó. A tragédiáról a Facebook-oldalán számolt be a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Mint írják, a szakembereik a 146-os kilométer szelvény térségében építettek ki egy terelést, a munkaterületet ütközési energiaelnyelő modullal felszerelt több tíz tonnás teherautóval biztosították.

Egy bolgár kamionos ugyanakkor az előjelzéseket nem vette figyelembe és szinte fékezés nélkül akkora erővel csapódott az energiaelnyelővel szerelt gépüknek, hogy azt az oldalára borította és betolta a munkaterületre.

„Sajnos a balesetben a teherautónk előtt lévő brigádszállító járművünknél tartózkodó egyik szakemberünk a gép alá szorult, életét a kiérkező szakemberek már nem tudták megmenteni.

Társaságunk saját halottjának tekinti az elhunyt szakembert és minden segítséget megadunk családjának, hozzátartozóinak ebben a rendkívüli helyzetben. Valamennyi dolgozónk nevében ezúton szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket az elhunyt kollégánk családjának, hozzátartozóinak és barátainak, osztozunk fájdalmukban. A mindössze 45 éves munkatársunk fontos tagja volt cégünknek, kiváló kolléga és elismert szakembere volt a lébényi csapatunknak.” – írták a posztban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!