Konfliktuskezelés

2021.10.08. 12:38

Csákánnyal verte szét haragosa kocsiját Komáromban, fizetnie kell

Pénzbüntetést szabott ki a bíróság arra a férfira, aki dühében kárt okozott ismerőse autójában. Konfliktus volt közöttük.

Kemma.hu

sákánnyal okozott kisebb kárt haragosa autójában. komáromban

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A Komáromi Járásbíróság büntetővégzésében, rongálás miatt 150 ezer forint pénzbüntetést szabott ki azzal a férfivel szemben, aki csákánnyal okozott kárt haragosa gépkocsijában. A vádlott és az autó tulajdonosa között korábban konfliktus volt.

A dühös férfi tavaly július 21-én 22 órakor Komáromban, a lakott területen kívüli földúton egy fa markolatú csákányt végighúzott a sértett autójának bal első sárvédőjén és a bal első ajtaján, valamint kétszer meg is ütötte vele a jármű tetőlemezét. a Csákány nyele 72 centiméter hosszú, fém fejrésze 31.5 centiméter széles volt. A férfi a rongálással 90 ezer forintnyi kárt okozott az autóban.

Ezzel a csákánnyal esett neki haragosa autójának a dühös férfi (Fotó: Magyarország Ügyészsége)

Mint arról korábban már beszámoltunk, a vádiratban az ügyészség arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben. A vádlott azonban akkor a tárgyalás megtartását kérte. A bíróság előtt azonban mégsem jelent meg, így a büntetővégzés október 7-én jogerőre emelkedett: a férfinak 150 ezer forint pénzbüntetést kell megfizetnie.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában