LOPÁS

2021.10.13. 09:04

Azonosították a tatabányai bolti tolvajt, beismerte tettét

A rendőrség a múlt héten adott ki kamerafelvételt, amelynek segítségével egy tatabányai üzletben pénztárcát lopó nő személyazonosságát akarták kideríteni.

Kemma.hu

Ittas vezetés miatt felelhet az a 46 éves nő, akit éjszaka kapcsoltak le a rendőrök Tatabányán. Annyit ivott, hogy az úttesten kacsázott.

Forrás: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság felhívása sikerrel járt: a felvételeken szereplő ismeretlen nőt sikerült azonosítani. G. E-t gyanúsítottként ki is hallgatták, a bűncselekmény elkövetését beismerte, adta hírül a police.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk, a nő szeptember 3-án egy tatabányai üzletben vásárolt. A pénztárnál egy tárcára lett figyelmes, amit magához vett és azzal együtt távozott.

A sértett az üzletbe visszament az értékeiért, ám a tettes ekkor sem jelezte, hogy ő megtalálta azokat. A károsult napokkal később tett feljelentést a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A rendőrök most lopás miatt folytatnak büntetőeljárást a tatabányai nő ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!