drogügy

2021.09.01. 12:43

Több mint 2 kiló drog a kocsiban: a tatabányai dílerek Kanizsára mentek üzletelni

A két férfi egy helyi vevővel ült egy kocsiban, amikor lecsaptak rájuk. A rendőrök egy lakásban is házkutatást tartottak.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrei augusztus 30-án 9 óra 45 perckor Nagykanizsán egy autómosónál ellenőriztek egy személygépkocsit, és a benne ülő 36 éves nagykanizsai B. K.-t, illetve két 27 éves tatabányai társát, számolt be a police.hu.

Az egyenruhások az ellenőrzéskor 2221,4 gramm fehér port, 98,7 gramm zöld növényi törmeléket találtak az autóban, valamint a ruházatok átvizsgálásakor további 4,2 gramm zöld növényi törmeléket, és másfél millió forintot. A rendőrök átkutattak egy lakást is, ahol több mint hatmillió forintot, 200 svájci frankot és 1310 eurót, valamint mobiltelefonokat, elektronikai eszközöket, őrlőt, és simítózáras tasakokat, gáz-riasztó fegyvert is találtak, ezeket egy motorral és egy autóval együtt lefoglalták.

A nyomozók B. K.-t kábítószer birtoklása miatt, két társát pedig kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd a három férfit őrizetbe is vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában