rend

2021.08.16. 17:54

Szigorúbban ellenőrzik Tatabánya köztereit a helyiek panaszai miatt

A lakosság és a nyugdíjas szervezetek jelzései, valamint a kamerák felvételei alapján fokozottabban ellenőrzik a megyeszékhely közterületeit.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A város " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán arról tájékoztatták a lakosságot, hogy a rongálások, illetve a helyiek visszajelzései és a nyugdíjas szervezetek bejelentései miatt a jövőben fokozott járőrszolgálat felügyeli Tatabánya közrendvédelmi- és közlekedésrendészeti szempontból kiemelt területeit.

A helyiek a Csónakázó tó környékén és az Ifjúsági úton is gyakrabban találkozhatnak a Városrendészeti Iroda kerékpárral vagy autóval járőrőzö munkatársiaval, akik a rendőrséggel közösen járják majd a várost. Az augusztusi és szeptemberi szolgálati beosztás szerint a város minden területén fokozottan ellenőrzik a kisboltok és a dohányboltok környékét, a buszmegállókban a dohányzással kapcsolatos szabályok betartását, a kerékpársávokon tiltott parkolást, a behajtási- illetve várakozási tilalommal érintett területeket, az árusok közterületfoglalási engedélyének meglétét, a zöldterületen parkolást, a hajléktalanok jelenlétét, a közterületi alkoholfogyasztást, valamint a buszmegállók higiéniáját is – írják.

Hozzáteszik: az utóbbiak esetben szükség esetén fertőtlenítést kérnek a városrendészek a T-Szol Zrt-től. A járőrszolgálat minden esetben a lakossági bejelentéseket figyelembe véve hajtja végre az ellenőrzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában