útlezárás

2021.08.24. 08:38

Csőtörés történt Tatán, egy utcát lezártak

Kedd reggel csőtöréshez riasztották a tatabányai hivatásos tűzoltókat Tatára. Az érintett utcát a mentés idejére lezárták.

Kemma.hu

Forrás: KEM Katasztrófavédelem

Megkeresésünkre Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a tatai Akácfa utca 60. és 62. házszámnál történt a csőtörés, a víz mindkét helyen elöntötte a garázst. A 60-as házszámnál körülbelül 60-70 köbméter vizet szivattyúztak ki átemelő szivattyúval a tatabányai hivatásos tűzoltók, akik emellett a helyszínt is biztosítják.

A másik háznál még zajlanak a munkálatok. Ott három szivattyúval is dolgoznak a lánglovagok, az eddig eltávolított víz becsült mennyisége 200-250 köbméter. Megtudtuk, hogy itt két autó is állt a garázsban.

A vízmű szakemberei is a helyszínen vannak, a kármentés idejére az utcát lezárták. Információink szerint a két épületben jelenleg nincs víz, de más ingatlant nem érint a csőtörés, aminek az oka nem ismert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!