elkapták

2021.08.26. 16:30

Balesetnek álcázta az anyósa meggyilkolását a tatabányai T. N.

A férfi át akarta verni a hatóságokat, de elkapták, lebukott és letartóztatták.

Kemma.hu

F. N. hidegvérrel megölte anyósát

Forrás: police.hu

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre június 25-én, arról, hogy hazaérkezve holtan találta az anyósát, aki valószínűleg leesett a lépcsőn. A kiérkező rendőrök lefolytatták a helyszíni szemlét, és a körülmények tisztázása érdekében eljárást indítottak.

Az asszony leesett a lépcsőn – nem véletlenül (Fotó: police.hu)

A Tatabányai Rendőrkapitányság rendkívüli halálesetekkel foglalkozó munkatársát nyugtalanították a haláleset körülményei. Gyanúját a kirendelt szakértők is megerősítették, kiderült, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói augusztus 23-án gyanúsítottként hallgatták ki az áldozat vejét, a 36 éves T. N.-t, számolt be az esetről a police.hu.

F. N. hidegvérrel megölte anyósát (Fotó: police.hu)

Ellene halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Dr. Reszl Ildikó megyei főügyész tájékoztatása szerint a megalapozott gyanú szerint T. N. aznap délután előzetes szóváltást követően olyan súlyosan bántalmazta anyósát, több alkalommal, nagy erővel a fején és a felsőtestén megütötte, hogy a nő a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére az ügyészség indítványozta letartóztatását. A bíróság az indítványnak helyt adott, és elrendelte a gyanúsított egy hónap időtartamra történő letartóztatását. Mindezt arra tekintettel, hogy vele szemben fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a még ki nem hallgatott tanúkat, különösen az élettársát jogellenesen befolyásolná, így a bizonyítást megnehezítené, veszélyeztetné, tovább fennáll vele szemben a szökés, elrejtőzés veszélye is.A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a bíróság végzése nem végleges, ellene a gyanúsított és a védője jelentett be fellebbezést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!