tragédia

2021.08.13. 14:51

Nem először rántott kést: meggyilkolta a férjét a tokodi nő

A tokodi feleség ittasan balhézott össze férjével, majd egy késsel úgy szíven szúrta, hogy a helyszínen meghalt. Most meghosszabbítanák letartóztatását.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség ismét indítványt tett a letartóztatása meghosszabbítására annak a nőnek, aki 2020. április 19-én a délutáni órákban tokodi otthonukban előzetes szóváltást követően megölte a férjét. Az ügyészség 2 hónappal hosszabbítaná meg a kegyetlen feleség letartóztatását, mert továbbra is fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra kerülése esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

Dr. Borbély Veronikától, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványról a gyanúsított kihallgatását követően ülésen fog dönteni.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az ittas állapotban lévő nő 2020. április 19-én 17 óra körüli időben tokodi lakóhelyükön előzetes szóváltást követően egy 8,5 centiméteres pengehosszúságú késsel szívtájékon szúrta a szintén ittas állapotban lévő férjét. A férfi a szakszerű orvosi ellátás ellenére a szúrás következtében a helyszínen életét vesztette. A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára 2020. április 22-én elrendelte a nő letartóztatását.

A nővel szemben 2006. évben is folyt büntetőeljárás súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt, akkor az egyik fiát szúrta több alkalommal kis-közepes erővel mellkason.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában