előűllítás

2021.08.27. 11:12

A drogos sofőr a lopott gépkocsival hajtott a komáromi kukoricásba

Nem állt meg a rendőröknek, ám így sem úszta meg, hogy felelősségre vonják. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 20 éves ácsi férfit.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Egy autósnak jelzett a rendőr Komáromban, az Igmándi úton augusztus 26-án éjszaka, hogy álljon meg, ám az autós továbbhajtott. Egy kukoricás melletti földúton a jármű kerekei légvesztettek lettek, ami miatt nem tudott tovább haladni. Ekkor értek oda a járőrök, akik megállapították, hogy az ácsi sofőrnek nincs jogosítványa, valamint a járművet a tulajdonos beleegyezése nélküli vitte el és használta.

Szétszakadt a kerék, nem tudott elmenekülni (Fotó: police.hu)

A férfit előállították a komáromi rendőrkapitányságra, ahol vele szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. Ellene jármű önkényes elvétele és kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult. A rendőrség a 20 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!