tűzeset

2021.07.06. 12:49

Összeégve zuhant ki a 20 éves fiatal a tatai házból

A tetőtérben tartózkodó 20 éves fiatal miután felcsaptak a lángok kizuhant a tetőtérből. A férfi testének 20 százaléka megégett a tűzben.

Kemma.hu

Ahogy arról beszámoltunk, július 5-én reggel 18 tűzoltó sietett Tatára, az Újvilág utcába, ahol egy családi ház tetőszerkezete gyulladt ki. A tűzeset során a lánglovagoknak két gázpalackot is ki kellett hozniuk. A házban három személy tartózkodott, akik közül a 20 éves fiatalt mentőhelikopterrel szállították kórházba égési sérülései miatt.

A Tények riportjából kiderült, hogy a fiatal a tetőtérben tartózkodott, amikor felcsaptak a lángok, majd kizuhant az emeletről. Az égési sérülései mellett a 20 éves férfi bokatörést is szenvedett. A tűzesethez a szomszédok hívtak segítséget. Az egyik szomszéd döbbenten nyilatkozott a Tényeknek, aki elmondta, kicsit megijedt, amikor bekopogtak hozzájuk, hogy tűz van. A sérült fiatalt nem nagyon ismerték szomszédjai, akiről elmondták, hogy visszahúzódva élt.

A kigyulladt házban a 20 éves férfi lakott szüleivel. A Tények információi szerint a fiú menekülni próbált a tűz elől, de közben lábtörést szenvedett. Pákozdi Zoltán, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa úgy nyilatkozott, hogy az emeletről kizuhant fiú testének 20 százaléka első és másodfokban megégett, őt súlyos állapotban szállították kórházba.

A szörnyű eset után a két szülő rokonaikhoz költözött. Felmerült, hogy valaki szándékosan gyújtotta fel a házat, ezért a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást közveszély okozása miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!