ütközés

2021.07.30. 17:49

Kamionnak csapódott a kocsi az M1-esen – hidegrázós videón, mi történt

A Magyar Közút ismét meghökkentő felvételt tett közzé, ezúttal egy figyelmetlen sofőrről, aki miatt egy idős házaspár csapódott kamionnak.

Kemma.hu

A vétlen autóban egy idős házaspár utazott, mindketten megsérültek

Forrás: Magyar Közút

A napokban több szabálytalan autósról és elképesztő manővereikről adtunk hírt olvasóinknak. Pár napja két autós között robbant ki harc az M1-es autópályán, aminek kis híján baleset lett a vége. Szintén a közelmúltban egy román autó és annak három utasa borzolta a kedélyeket a pálya komáromi szakaszán, akik balesetük után ottmaradtak a sztráda belső sávjában az éjszaka közepén, ahol lazán cigiztek, a szerelmespár még csókolózott is. Tatánál egy román sofőrt rögzített a Magyar Közút kamerája, aki először a Győr felé vezető oldalon hajtott szembe a forgalommal, majd nem sokkal később a főváros felé vezető leállósávban ment szembe a többi autóssal. Mint kiderült, " target="_blank" rel="noopener noreferrer">egy rokonát felejtette a pihenőben. A Közút ezúttal egy, szintén az M1-es tatai szakaszán történt csúnya ütközés felvételét tette közzé.

A külső sávban haladó autós éppen egy kamiont akart kikerülni, de figyelmetlen volt, és nem vette észre a belső sávban közlekedő másik járművet, ami elé szó szerint bevágódott. Annak sofőrje, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt, de elvesztette az uralmat a kocsi felett, és belecsapódott a külső sávon haladó kamionba, majd felborult. Az autóban egy idős házaspár utazott, mindketten megsérültek.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A Tények riportja szerint a házaspár súlyosan sérült, a rendőrség pedig büntetőeljárást indított a felelős sofőr ellen, aki akár börtönbe is kerülhet az okozott baleset miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!