Hátborzongató

2021.06.19. 07:08

Azonosíthatatlan emberi torzót találtak Ácson, máig nem tudni, ki volt az

Immár negyedik éve nem tudni, kinek a holttestét találták meg Ácson. A torzót a Duna-parton fedezték fel.

Kemma.hu

Immár negyedik éve nem tudni, kinek a holttestét találták meg Ácson. A torzót a Duna-parton fedezték fel.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Hátborzongató múltidéző sorozatunkban ezúttal egy újabb, máig nem azonosított holttest történetét mutatjuk be. A rendőrség körözési adatbázisa szerint 2017 szeptemberében Ácson, a vaspusztai Duna-parton találtak rá az emberi torzóra.

A férfi korát nem tudták megállapítani, ahogy a személyazonososságát sem. Azt meg tudták állapítani, hogy az elhunyt kövér volt (ez szó szerint így szerepel a nyilvános adatlapon), valamint hogy körülbelül 180 centiméter magas lehetett, és hogy vastagbélrákra utaló jeleket találtak rajta. A megtalált holltestnek azonban nem voltak meg a karjai, valamint térdtől lefele mindkét láb is hiányzott, hogy a feje és a felső nyaki csigolyák is. A szakértők szerint a férfi már évekkel azelőtt elhunyt, hogy torzóját megtalálták volna a Duna-parton.

A közelmúltban egy tatabányai, máig nem azonosított holttestről is beszámoltunk. Azt az elhunytat a Jubileum-parknál találták meg, mintegy másfél éve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!