ittas sofőr

2021.06.24. 13:48

Ilyen nincs: a dorogi zsaruk szeme láttára tintáztak be, majd hajtottak el

Megdöbbentő jelenetnek voltak szemtanúi a dorogi rendőrök csütörtök éjszaka, amikor egy 37 éves csolnoki és egy 32 éves tokodaltárói férfi az autó mellett söröztek, majd lazán elhajtottak.

Kemma.hu

Nem mindennapi tettet hajtott végre egy 37 éves csolnoki és egy 32 éves tokodaltárói férfi június 24-én éjfél után pár perccel – kezdik döbbenetről tanúskodó beszámolójukat a rendőrök. Történt ugyanis, hogy egy kocsi parkolt az egyik dorogi üzlet előtt, mellette a két férfi, kezükben egy-egy sörrel. Mint a járőrök írják, még az autó tetejére is jutott egy üveg.

Pár perc elteltével mindketten beültek az autóba ült, majd elindultak. Mindennek szemtanúi voltak a dorogi rendőrök is, akik megállították a gépkocsit.

A járművet a 37 éves, ittas férfi vezette, akinek átengedte a vezetést a mellette ülő, szintén ittas tulajdonos. A rendőrök megszondáztatták őket, aminek az eredménye pozitív lett, ráadásul a rendőrök a bontott söröket is megtalálták az autóban.

Mindkét személyt további mintavételre előállították, majd büntetőeljárást indítottak ellenük. A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban, a tulajdonossal szemben pedig járművezetés tiltott átengedése miatt.

Ezek is érdekelhetik