remény

2021.04.21. 07:00

Nem adja fel az eltűnt esztergomi asszony lánya: háromszor is látták édesanyját

Budaörsön látták felbukkanni Szilágyi Piroskát, aki négy hónappal ezelőtt tűnt el esztergomi otthonából. A tatabányai terepjárós önkéntesek egyből intézkedtek.

F. M.

Szilágyi Piroska

Forrás: police.hu

Mint korábban beszámolunk, Szilágyi Piroska január 24-én elment esztergom-kertvárosi otthonából, azóta nem találják.

A rendőrség továbbra is várja azoknak a jelentkezését, akik Szilágyi Piroska tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentést tenni a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén lehet.

Az asszony megtalálására azóta szervezett keresés is indult mentőkutyás egységek és a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület segítségével, de sajnos nem vezetett eredményre. A nő lánya, Tomasek Szilvia nem adta fel a reményt, legutóbb kétségbeesetten üzent édesanyjának.

A napokban újabb remény nyílt az asszony megtalálására, ugyanis a Pest megyei város, Budaörs három különböző üzletében látták felbukkanni Piroskát. Erről lányát, Szilviát azonnal értesítették, derült ki a tatabányai terepjárós önkéntesek Facebook-posztjából. Szilvia a hír hallatán a rendőrséghez, és az önkéntesekhez fordult segítségért.

Körösladányi Zsombor, az egyesület vezetője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy amint értesült az asszony felbukkanásról, azonnal jelezte tagjaiknak,.

– Egyik tagunk Budaörsön dolgozik, és április 20-án kedden kiment a helyszínre, ahol látni vélték a személyt – folytatta az önkéntes. – Munkatársai szintén megkapták a fotót és körbejártak ők is a várost,. A hölgy azonban mozgásban van, így a megtalálás nehezebb – tette hozzá a vezető, aki elmondta még, hogy a keddi keresés nem vezetett eredményre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!