bűnügy

2021.04.21. 15:03

Fejszenyéllel verte agyon szomszédját a tatabányai férfi

Kórházba szállítását követően hunyt el az a férfi, akit egy ismerőse bántalmazott Tatabányán.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint közös italozás után, házuk udvarán szólalkozott össze két férfi Tatabányán, március 27-én este. A vita tettlegességig fajult, a 40 éves K. K. ököllel és egy fejsze nyelével ütötte meg szomszédját, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A helyszínre kiérkező tatabányai járőrök elfogták az elkövetőt és előállították a rendőrkapitányságra. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását, amelyet az illetékes bíróság elrendelt. A jelenlegi adatok szerint a két férfi között amiatt alakult ki szóváltás, hogy a sértett az este folyamán engedély nélkül elvitte a gyanúsított autóját, majd azt közlekedéskor összetörte.

A férfi a kórházba szállítását követően elhunyt, ezért K. K. ellen halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A férfit április 20-án hallgatták ki gyanúsítottként a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában