renitens

2021.04.06. 08:10

(Be)hajtani tilos: 30 éves sofőr kötött ki az esztergomi rendőrségen

Az esztergomi rendőrök a behajtani tilos táblánál kapták el a sofőrt, aki nem hogy ott, de sehol nem vezethetett volna.

Kemma.hu

Két lengyel autót kapcsoltak le a rendőrök a 81-es úton, Kisbér térségében március 16-án. Az egyikben 8, magát szírnek valló migránst találtak.

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei április 5-én délelőtt Esztergomban, a Kassai úton intézkedtek azzal a helyi sofőrrel szemben, aki a behajtani tilos közlekedési jelzőtáblát hagyta figyelmen kívül. Az egyenruhások ezért helyszíni bírsággal sújtották, ezzel azonban még nem volt vége a történetnek.

A police.hu tájékoztatása szerint az iratok ellenőrzése során ugyanis az is kiderült, hogy a jármű műszaki érvényessége lejárt, nem kötöttek rá kötelező felelősségbiztosítást, valamint a sofőrnek jogosítványa sincs, őt ugyanis az Esztergomi Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta. A 30 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában