új kerekek

2021.04.13. 06:55

Átejtette az őrt, majd kétszer is lopott volt tatai munkahelyéről a férfi

A férfi ismerte a járást a tatai cégnél, így nem volt nehéz dolga. Mindkét nap két új két felnit pakolt a kocsijába rajta a gumikkal.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a 46 éves komáromi férfi 2020. október 10-én az őrt megtévesztve bement a volt munkáltatójához azzal az ürüggyel, hogy csak a saját dolgait akarja elhozni. Mivel a járást jól ismerte a tatai szállítmányozási cég telephelyén, így a raktárajtót a rejtett kulccsal kinyitotta. Onnan két darab tehergépjármű felnit hozott el, amin új gumik voltak.

A tettes másnap megint visszament, és az előző napi módszer alapján szintén két felnit lopott el a rajta lévő új gumikkal. A lopott zsákmányt minden esetben a saját kocsijába rejtette, majd vitte ki a telephelyről. A feljelentést követően a nyomozók azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a volt alkalmazottat.

A lopott kerekeket a rendőrök lefoglalták. Ellene lopás miatt folytattak büntetőeljárást. A Tatai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában