tragédia

2021.03.22. 16:54

Megrázó fotó: rommá tört az Opel a 10-es úti halálos balesetben

Hétfő délután két személyautó frontálisan ütközött Tátnál, a 10-es főúton. A balesetet okozó Opel sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Kemma.hu

A balesetet okozó Opel Astra sofőrje nem élte túl az ütközést

Forrás: BalesetInfo Facebook csoport

Friss információ: A rendőrség 21 órakor közölte, hogy feloldották az útzárat, a szakasz ismét teljes szélességében járható.


Az Útinform 19.54-kor közzétett tájékoztatása szerint a helyszínen (10-es főút, 47. kilométer) még mindig teljes az útzár, kerülni Bajót felé lehet.


Két személygépkocsi ütközött össze Tát határában, a 10-es főúton hétfő délután. Egy ember beszorult a járműbe, őt a műszaki mentést végző nyergesújfalui hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írják a katasztrófavédelem oldalán.

Kiegészítés: A rendőrség közleményéből megtudtuk, hogy egy Nyergesújfalu felől Esztergom irányába tartó Opel Astra okozta a balesetet, aki eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol egy Mercedesszel ütközött. Az Opel sofőrjéért hiába küzdöttek, a helyszínen életét vesztette.

A BalesetInfo helyszíni fotót is közölt:

A balesetet okozó Opel Astra sofőrje nem élte túl az ütközést
Fotó: BalesetInfo Facebook csoport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!