vádemelési javaslat

2021.02.08. 19:47

Zalai zsaruk buktatták le a tatabányai betörőt: ötfős banda járta az országot

Egy ötfős betörőbanda ellen nyomoztak a zalai rendőrök az elmúlt egy évben, úgy, hogy Tatabányán is lecsaptak, hogy felszámolják azt.

Kemma.hu

Ahogy arról a zaol.hu is beszámolt, befejezték a nyomozást az ellen a betörőbanda ellen, amelynek tatabányai tagja is volt. A banda igazi országjáró volt: Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Egerben, Várpalotán, Gödöllőn, Siófokon, Dunaújvárosban, Debrecenben, Székesfehérváron, Komáromban „dolgoztak”.

Ahogy a police.hu írja, a nyomozás során a zalai rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói, a Készenléti Rendőrség munkatársai, valamint a Cigándi Rendőrőrs egyenruhásai segítségével tavaly április 1-jén összehangolt akció keretében a budapesti, cigándi és tatabányai lakcímükön elfogták a betörésekkel gyanúsítható öt férfit, akiket lopás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt akkor gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és most az iratokat átadták az ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!