kék hírek

2020.12.13. 08:33

8 baleset egy nap alatt – sűrű volt a rendőrök szombatja (képek)

Két személyi sérüléses és hat anyagi káros balesethez riasztották a rendőröket december 12-én.

Kemma.hu/police.hu

A megyei rendőr-főkapitányságnál kérdeztünk rá a tatabányai baleset részleteire. Mint kiderült, az ittas a sofőr egy gyerekjátékot is eltrafált a kertben.

Forrás: Kemma.hu/police.hu

Hármas karambollal indult a szombat az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tata és Tatabánya között, ahol az egyik autó az árokban landolt, a többi pedig keresztbe állt az úttesten, teljes útzárat okozva. A szerencsére csak anyagi káros balesetről képeket is kaptunk a katasztrófavédelemtől.

A nap folyamán a megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az egyenruhások összesen nyolc balesetnél helyszíneltek, ebből hatnál anyagi kár keletkezett, míg kettőben meg is sérültek a jármű utasai.

Ezen felül a rendőrök négy személyt fogtak el és három főt állítottak elő, biztonsági intézkedés pedig egy esetben történt. Emellett, ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 19 éves, ittas sofőrt is elkaptak Tatabányán, akiről kiderült, hogy nemcsak ivott, de jogosítvány nélkül ült autóba, ráadásul a szegedi rendőrök tartozás miatt körözik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában