döbbenet

2020.11.29. 20:22

Vád: orális szexre akarta kényszeríteni a nőt a komáromi megállóban

Az ügyészség indítványozta, hogy a szexuális kényszerítéssel férfit a bíróság 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélje és 3 évre tiltsa el a közügyektől.

Kemma.hu

A Tények arról számolt be, hogy a vád szerint Komáromban egy buszmegállóban akart szexre kényszeríteni egy férfi egy nőt. Letolta a nadrágját, a nő erre ellökte magától és felszállt az éppen érkező buszra, majd feljelentést tett a rendőrségen. A férfi viszont tagadta, hogy szexet akart volna a nőtől. Az ügyészség két év hat hónapra akarja börtönbe küldeni.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a férfit 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélje és 3 évre tiltsa el a közügyektől. Az ügy nem tekinthető lezártnak, mert a férfi vallomása eltért a vádiratban leírtaktól. Ítélethirdetés februárban várható az ügyben.

A férfi két éve akarta a buszmegállóban orális szexre kényszeríteni a buszra várakozó nőt. Az ügyben most tartottak előkészítő ülést. A férfi az ülésen úgy fogalmazott, hogy ő arrébb ment a buszmegállóból pisilni. Ezt követően visszament a váróba, majd jött is a busz és felszálltak rá. Állítja: rá pár hónapra a nő feljelentette őt. A nő azonban máshogy emlékszik az akkor történtekre. Állítása szerint dolga végezte után a férfi letolt gatyával önkielégítést végzett, és úgy ment oda hozzá. Ő azonban ellökte magától, amitől a férfi hátrébb lépett, majd gyorsan felszállt az éppen érkező buszra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában