elismerés

2020.10.24. 10:49

Tatai polgárőr lett Az Év Polgárőre

Az Országos Polgárőr Szövetség balatonalmádiban tartott regionális ünnepségén ismerte el a tatai egyesület vezetőjének munkáját.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Polgárőrség Tata

Az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) október 22-én Balatonalmádiban rendezte meg regionális, az 1956-os forradalom emlékére szervezett ünnepét. A rendezvényen három megye, Győr-Mososn-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém polgárőrei vettek részt. Dr. Túrós András, az OPSZ elnöke több díjat is átadott az ünnepségen, számol be az OPSZ.

Az Év Polgárőre díjat mások mellett Rezes Róbert, a Tatai Önkéntes Bűnmegelőző Polgárőr Egyesület elnöke kapta. Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet kapott Bokros Gábor, Epöl Polgárőr Egyesület elnöke, a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr szövetség elnökhelyettese.

Az Év Polgárőr Pedagógusa kitüntető címet Zsombók László, Tatabányai Polgárőrség Önvédelmi Egyesület elnöke kapta. Hatékony közterületi polgárőr szolgálatért díjat érdemelet Sárisáp-Annavölgye Polgárőr Egyesület (elnöke: Kun Csaba) és a Dadi Polgárőr Egyesület (elnöke: Nagy Aladár).

Az ünnepségen a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatát vehette át Szűcs Ágnes, a Bokodi polgárőr Egyesület tagja. Az Országos Polgárőr Szövetség Elnöke a polgárőrök és ifjú polgárőrök folyamatosan végzett kiemelkedő munkájuk elismeréséül oklevelet adományozott, így elnöki jutalomban részesítette Szabolcs Tamást, Esztergom Városi Polgárőr Egyesület tagját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!